پاکت جدید برای پرکنی داغ آب سیب از Smurfit Kappa

شرکت Smurfit Kappa Bag- in Box محصول جدید خود Thermo Bag برای پرکنی داغ، که فرآیندی متداول در صنعت نوشیدنی است، را روانه بازار کرد.

ر طی فرآیند پرکنی داغ، محصول فشرده، فیلتر و پاستوریزه، حرارت دیده و در دمای بالا پر می‌شود و سپس بلافاصله سرد می‌شود تا خواص و طعم آن محفوظ بماند. این کار باعث افزایش طول عمر، از بین بردن میکروارگانیزم‌های مضر، کاهش هزینه‌ها و ساده‌سازی فرآیند می‌شود.

پرکنی داغ به‌طور گسترده در تولید آب سیب تازه (نه از کنسانتره) به خاطر تازگی و حفظ خواص سیب به کار گرفته می‌شود. Bag-in-Box به گفته تولیدکننده روشی مقرون به‌صرفه و سازگار با محیط‌زیست است. این پاکت Thermo Bag جدید، از فیلم PE خاص کواکسترود شده (MDPE برای مقاومت حرارتی و LLDPE برای انعطاف‌پذیری) و EVOH برای مقاومت در برابر ورود اکسیزن تولید می‌شود.

درباره نویسنده

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *