استفاده از جلبک دریایی برای ساشه سس کچاپ

شرکت Just Eat نخستین بسته ساشه خوراکی سس را با هدف کاهش ضایعات پلاستیکی به بازار معرفی کرد. این ساشه‌ها با همکاری شرکت Skipping Rocks تولید شد.

با هدف کاهش تاثیرهای آلودگی پلاستیک بر محیط‌زیست، Just Eat نمونه آزمایشی ساشه سس خود را که کاملا زیست تخریب‌پذیر و قابل تجزیه در مدت ۶ هفته در طبیعت است را معرفی کرد. این بسته برای غذاهای بیرون بر طراحی شده است. در جهان سالانه حدود ۱۱میلیارد ساشه ادویه‌دار فروخته می‌شود. این ساشه بر پایه جلبک دریایی ساخته شده است و ماده اولیه آن نوعی خزه دریایی است. این ساشه را می‌توان در کمپوست‌های منزل یا در سطل‌های زباله معمولی انداخت.

درباره نویسنده

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *