به گفته مصطفی سعیدی مدیرعامل جدید کارخانه کاغذ مازندران
تغییرات زیادی در کارخانه و در حوزه تولید کاغذ در کشور در راه است ( ورود به بورس.....)
به گزارش sepi : کارخانه چوب و کاغذ مازندران که بزرگترین کارخانه تولید کاغذ در کشور به است که با ظرفیت تولید سالانه ۱۷۵ هزار تن کاغذ تحریر و روزنامه چند سالی است که از رونق افتاده و دچار رکود شده است.
این رکود به اندازهای است که در سالهای اخیر بسیاری از تولیدات در انبار مانده و یا دوباره خمیر شدهاند، اما حالا کاغذ داخلی که سالها است رنگ بیمهری مصرفکنندگان را به خود گرفته است، میتواند امروز در وانفسای افزایش قیمت ارز و نبود یارانههای حمایتی دولت برای واردات کاغذ خودی نشان دهد و خود را از وضعیت رکود نجات دهد البته اگر همتی در دولت و در مدیریت تولید وجود داشته باشد.
مازندران که مهمترین تولیدکننده کاغذ چاپ و تحریر و روزنامه در کشور به شمار میرود، ابتدای سال جاری در آستانه مزایده قرار گرفت؛ تصمیمی که مدتی بعد از اعلام، شرکت آینده پویا، سرمایهگذار بانک ملی از آن منصرف شد و حالا با مدیریت تازهای روبرو شده است. مصطفی سعیدی ۱۶ اردیبهشت ماه سکان کارخانه به گِل نشسته چوب و کاغذ مازندران را در دست گرفت. خبرگزاری تسنیم، پس از حدود دو ماه از حضور سعیدی در مازندران با او به گفتوگو پرداخت؛ گفتوگویی که سعیدی در آن از برنامهها و اقداماتش برای نجات کارخانه از وضع موجود و رونق تولید داخلی کاغذ سخن گفته است.
مصطفی سعیدی دانشآموخته دکتری حقوق بینالملل است که در کارنامه کاری خود مدیریت بر ساختارهای بحرانزده کارخانههایی چون واگنسازی پارس، کشت و صنعت چشمه بناب و … را دارد. خودش میگوید برای مدیریت بر یک کارخانه تولیدی حتماً نیاز به تخصص در آن رشته نیست، بلکه یک مدیر باید بتواند ساختار اجرایی آن کارخانه را زیر و رو کند. او مصمم است که چنین کاری را در مازندران به انجام رساند، به نظر میرسد که عزم جدی در استان و شرکت سرمایهگذار این کارخانه یعنی بانک ملی و هولدیگ آینده پویا برای یاری رساندن وی نیز وجود دارد. چرا که موانعی که سالها بر سر راه کارخانه وجود داشته و هیچ عزمی برای برداشته شدن آنها وجود نداشته یکی یکی در حال از بین رفتن است. خروج از ماده ۱۴۱ قانون تجارت، مطالبه طلب ۲۰۰ میلیاردی از سازمان جنگلها و مراتع طبیعی بعد از سالها، ورود به بورس و …