۷ راه کار کلیدی برای جلوگیری از بحران در صنایع چاپ و بسته بندی
۷ راه کار کلیدی برای جلوگیری از بحران در صنایع چاپ و بسته بندی
سلام به شما فعالین و متخصصین چاپ و بسته بندی، امروز میخوایم در سایت سپی چند نکته کلیدی رو با هم مرور کنیم مطالب به صورت کلی بیان شده و در پایان اگر سوالی بود و یا تجربه ای داشتید حتما بیان کنید تا فعالین صنایع چاپ و بسته بندی هم بتونن از تجربیات شما استفاده کنن.
کارآفرینان زیادی در صنعت چاپ و بسته بندی در تلاشاند تا خود را در عرصه رقابت حفظ کنند. در اینجا هفت پیشنهاد برای حفظ یک کسب و کار موفق در صنعت چاپ و بسته بندی ارائه شده است:
این مقاله برای مدیران و فعالین چاپ و بسته بندی همچنین دانشجویان این حوزه ها می توانند در پایان مقاله و ارزیابی کسب وکار خود به جلوگیری از بحران در کسب وکار خود بیاندیشند.
- پهلو به پهلوی رقبا حرکت کنید: فرضیه سازی نکنید. به خاطر داشته باشید که همیشه چیزی برای یادگیری از رقبا وجود دارد. همیشه فرایند تولید محصولات چاپی و بسته بندی همکاران خود را بررسی نمایید. روش های بازایابی جدید در صنعت چاپ و بسته بندی توسط رقبا به چه شکل می باشد و این فرایند باید به چه صورت در این صنعت انجام بگیرد.راه هایی برای ارائه محصول بهتر پیدا کنید. هر چه بیشتر در مورد چاپخانه ها و واحد های بسته بندی رقیب خود بدانید شانس موفقیت شما بیشتر خواهد بود.
- محصولی که خود را از بشناسید: بسیاری از صاحبان کسب و کار در صنعت چاپ و بسته بندی تصور میکنند همه چیز را در مورد تولید یک کار چاپی میدانند ، اما این کافی نیست. شما باید به علاوه این ها تمامی مزایا و معایب محصول چاپی خود نسبت به محصولات رقبا را بشناسید.
۳٫ارتباطات کلیدی است: روزانه با کارمندان و ماشین چی و کارگران خود در ارتباط باشید. همه پرسنل یک واحد چاپ و بسته بندی باید روی یک موج باشند و برای رسیدن به یک هدف تلاش کنند. در غیر این صورت اتلاف زمان و تلاش را خواهید داشت. اطمینان حاصل کنید که همه میدانند باید چه کارهایی انجام دهند
۴٫مراقب کارکنان خود باشید: با کارکنان بخش طراحی سالن چاپ فروش و بسته بندی خود با احترام رفتار کنید. داشتن نیروی انسانی خوب کلید موفقیت است. کارکنان ناراضی میتوانند با کارشکنی تلاشهای شما را بیثمر کنند و بهره وری را پایین بیاورند.
۵٫برای بهتر شدن تلاش کنید: در سطح متوسط باقی نمانید. سعی کنید واحد چاپ و بسته بندی خود را گسترش دهید. مثلا اگر بخش صحافی کاملی ندارید آن را نسبت به گذشته از نظر کیفیت تولید،فروش بازایابی وتوسعه و خرید دستگاه چاپ به روز نمایید. صرف نظر از اینکه موفق خواهید شد یا نه راههایی برای بهتر کردن شرکت خود پیدا کنید.
۶٫بودجه را فراموش نکنید: از پولی که ندارید خرج نکنید. به راحتی تن به بدهی ندهید و حواستان به بودجه ای که در اختیار دارید باشد.
۷٫حریص نباشید: بعضی از افراد در کسب و کار پس از کسب موفقیت به خاطر حریص شدن همه چیز را از دست میدهند. موفقیتهای خود را نظاره کنید و در هر زمان یک گام بردارید. همواره اهداف کسب و کار خود را دنبال کنید و تصور نکنید موفقیت های فعلی همیشه باقی خواهند ماند.
در تمام مواقع همه چیز را در حد اعتدال نگه دارید. وقتی اتفاق غیر منتظره ای رخ میدهد، منعطف باشید و یاد بگیرید سریع اقدام کنید اگر قیمت کاغذ که این روزها بسیار باعث آسیب به ضربه خوردن و کم شدن کار ودر صنایع چاپ و بسته بندی شده با دقت تمام بهترین تصمیم را بگیرید.. هرگز رقبا را دست کم نگیرید و کارهایی که امروز میتوانید برای بهتر کردن کسب و کار خود انجام دهید را به تعویق نیاندازید . در حال حاضر بسیاری از واحدهای چاپ و بسته بندی تعطیل شده اند وشرکت هایی هم هستند که حتی به فکر خرید دستگاه و یا استخدام نیروی جدید شده اند.
اینها نشان از مدیریت و برنامه ریزی دقیق با توجه به بازار چاپ و بسته بندی توسط این شرکت ها می باشد که مستلزم یک تیم متخصصی در زمینه بازیابی فروش مدیریت استراتژیک و برنامه ریزی تولید می باشد.
نویسنده : محمد مصطفی موسوی