به گزارش سپی و به نقل از پرس اسوسیشن، محققان خون را به ماده ای تبدیل کردند که به طور موفقیت آمیز استخوان های شکسته در حیوانات را ترمیم کرد و همین امر مسیر را برای ایمپلنت های شخصی سازی شده چاپ ۳ بعدی فراهم می کند.
ایمپلنت های تیتانیومی ساخته شده به روش پرینت 3بعدی، برای تصویر برداری به روش توموگرافی کامپیوتری(CT Scan) و رزونانس مغناطیسی(MRI) مساله ای که برای پیگیری و مراقبت های بعد از عمل حیاتی می باشد. تداخلی ایجاد نمی کنند.
مدلسازی سه بعدی یا به عبارتی واقعیت مجازی به جراح توانایی برنامهریزی دقیق قبل از عمل و انجام برداشتن استئوتومیمجازی و طراحی ایمپلنتهای خاص بیمار را قبل از عمل میدهد.
این مدلهای مجازی را میتوان برای قرار دادن دقیق بخشهای استخوان، ایمپلنتها و سختافزار به یک سیستم ناوبری حین عمل استفاده نمود. پیشرفت در تکنولوژی ساخت و علم مواد منجر به امکان تبدیل این مدل یا طرح مجازی به واقعیت مانند مدلهای کپی فیزیکی، راهنمای جراحی یا برش جیگ یا اسپلینت برای استفاده حین عمل و ایمپلنتهای خاص بیمار شده است.
این روند امکان مهندسی مواد احیای کننده ای را فراهم می کند که به راحتی مونتاژ و دستکاری می شود و حتی می توان آنها را به طور ۳ بعدی چاپ کرد.